Mateja Žagar

Pozdravljen-a

 

Sem osebna trenerka, komplementarna in energetska terapevtka, trenerka pilatesa, avtorica, mama in pasjeljubka. Moj svet je svet meditacije, čuječnosti in pozornosti.

Tukaj sem zate. Da se povežeš s seboj - celostno. Razmejiš, kaj želiš. Za tvoje zdravje, telo, dušo. Za druženje in smeh,  tolažbo ali par resnih besed, če je potrebno.

Za človeka je naravno se počutiti dobro. S teboj želim deliti umetnosti zavestnega življenja in zavedanja kako na či m bolj naraven način doseči zdravje in dobro počutje. Moja strast do vodenja vadb, poučevanja pozornosti, meditacije in čuječnosti izhaja iz mojega trdnega prepričanja, da lahko vsakdo ustvari neverjetno notranjo preobrazbo, ki sem jo doživela in jo doživljam sama.

Moje poslanstvo je, da ti pomagam, da uživaš v izpolnjenem in smiselnem življenju.

Celovitost, zunanja in notranja preobrazba, notranji mir, sreča, osebno zadovoljstvo in osebna rast so na voljo vsakomur, ki se je pripravljen poglobiti vase in si želi spremembe.

Ne glede na to ali si na začetku svoje poti do izpolnjenega življenja ali se že nekaj časa ukvarjaš s čuječnostjo, meditacijo, fizičnimi vadbami, osebno rastjo. Če si želiš izboljšanje kvalitete življenja s preprostimi koraki, praktičnimi in zate prilagojenimi nasveti, brez nejasnih naukov in dogm, si na pravem mestu.

Poučujem preprosto, jasno, z nasveti prilagojenimi tvojemu vsakdanjemu življenju. Programe prilagajam vsakdanjim ljudem – razumljivo za vse.

S predanostjo, empatijo, znanjem in pomočjo čudovitih in brihtnih glav v naši ekipi, te želim spodbuditi k temu, da začutiš življenje in tudi ti PRENEHAŠ OBSTAJATI IN ZAŽIVIŠ.

 

Še bereš? Super, potem sva na isti valovni dolžini in te vabim, da se mi pridružiš.

 

SPOZNAJVA SE:

Obišči me na osebnem posvetu ali se mi pridruži na vadbi. Z menoj je vedno zanimivo. Naredim vse, da sebe in tebe odklopim od avtopilotov in naju povlečem iz bivanja v zoni udobja. Že več kot desetletje skrbno in z veseljem predajam znanje in izkušnje s področja vadbe kot osebna trenerka. Dnevno svetujem glede gibanja, hujšanja, celostnega pristopa, osebne rasti, izvajam sprostitve tehnike in raziskujem življenje. Izreden poudarek dajem preventivnim programom in sprostitvenim tehnikam. Do ciljev vodim kreativno, sproščeno, strokovno – a dosledno.

 

Ker me zanima tvoja zgodba, ti podarjam OSEBNI POSVET, ki ga lahko rezerviraš s klikom na spodnji gumb. Na osebnem posvetu se ti popolnoma posvetim – BREZPLAČNO. Moja želja je namreč ti primerno svetovati in skupaj s teboj najti najboljšo rešitev za tvoje želje.

 

ŽELIM REZERVIRATI BREZPLAČEN OSEBNI POSVET

Kontaktiraj nas

Imaš vprašanje?

myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti