Vadba

            

Vadba poteka v manjših fiksnih skupinah ali individualno v obliki osebnega coachinga. Opravljajo se testiranja posameznika v določenem časovnem obdobju in aktivno se spremljanja njegov napredek.

Na začetku opravimo izčrpen uvodni pogovor in glede na zmogljivost in terminsko razpoložljivost najdemo primerno skupino za vas. Izberete si svoje fiksne termine, “pljunemo v roke” in začnemo.

Fiksni termini pa pripomorejo k rednemu obiskovanju vadbe. Kar ima neverjeten vpliv na motiviranost za vadbo. Vadeči nam redno potrdijo, da se udeležujejo vadbe ravno zaradi koncepta, ki jih motivira k temu, da se premagajo tudi, ko se jim ne ljubi vaditi. Pristen odnos, strokovnost in posluh za želje, tegobe in težave, pa naredijo vzdušje v skupinah in na osebnih treningih posebno in prijetno.

Za izvajanje vadbe so potrebna zgolj udobna športna oblačila in volja. Za ostale pripomočke in potrebno motivacijo poskrbimo mi.

Urnik prične veljati s petkom, 23.5.2020. Vadba izvaja v majhnih skupinah, ob upoštevanju varnostne razdalje in s skladu s priporočilo NIJZ. 

 Zaradi omejenega števila mest je potrebna predhodna REZREVACIJA terminov vadbe. Rezervacije so mogoče preko telefona, na številki 041 747 835.

Cenik

Cenik & opisi

Brezplačno
Uvodni posvet
12 €
Posamezni obisk
38 €
PAKET MAR 1: 4 obiski (1 mesec)

Paket zajema mesečno članarino MAR Kluba, dostop do spletnih vsebin, zakup 4 obiskov za koriščenje storitev po izbiri (vadba, coaching, sprostitev, terapije). 

53 €
PAKET MAR 2: 8 obiskov (1 mesec)

Paket zajema mesečno članarino MAR Kluba, dostop do spletnih vsebin, zakup 8 obiskov za koriščenje storitev po izbiri (vadba, coaching, sprostitev, terapije). 

65 €
PAKET MAR 3: 12 obiskov (1 mesec)

 

Paket zajema mesečno članarino MAR Kluba, dostop do spletnih vsebin, zakup 12 obiskov za koriščenje storitev po izbiri (vadba, coaching, sprostitev, terapije). 

85 €
PAKET MAR 4: 10 obiskov (3 meseci):

Paket zajema mesečno članarino MAR Kluba, zakup 10 obiskov za koriščenje storitev po izbiri (vadba, coaching, sprostitev, terapije). 

45 €
Svetovanje, terapija, trening: Posamezna ura (1 oseba)

Zajema individualni termin obravnave storitve po izbiri.

30 €/os.
Svetovanje, terapija, trening: Posamezna ura (2 osebi)

Zajema individualni termin obravnave dveh oseb za storitve po izbiri.

Fiksen termin pomeni vaš osebni zakup termina v manjši skupini. Storitve je mogoče med seboj kombinirati. Cenik velja od 19.5.2020.
Kontaktiraj nas

Imaš vprašanje?

myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti